AL RECER DE LES MURADES.Propostes artístiques, Castell de Capdepera. Maig - Setembre 2022

19-Mayo-2022

L'Ajuntament de Capdepera presenta una nova edició del cicle "Al recer de les murades" que s'inicià l'any 2019 i que enguany torna amb força i amb un cartell d'artistes que faran gaudir al públic.

Aquest cicle que s'inicià amb música clàssica, s'ha anat adaptant al nou públic, incorporant altres estils, també la dansa i enguany com a novetat incorporarà el teatre. El cicle es realitza sempre dins els espais del recinte amurallat del castell de Capdepera.
Enguany també comptarem amb un concert que pertany al cicle "La lluna en vers" de la Fundació Mallorca Literària i dos concerts que estan dins el cicle Barnasants, cançó d'autor del Projecte Cultural en Xarxa.

Al recer de les murades donarà inici el dia 21 de maig i finalitzarà el dia 25 de setembre del 2022.
Les entrades es podran reservar a l'OIT oficines d'informació turística de Capdepera de manera individual per a un concert (entrada 10 €, anticipada 7 €) o adquirir un abonament per a 6 concerts (20 €) Les dues primeres activitats seran de franc.

En un entorn privilegiat, dins els murs del castell de Capdepera i amb la Torre d'en Nunis com a teló de fons, el cicle al recer de les murades es presenta enguany amb 8 nits de música i cultura.

Pere Terrasa, regidor de Cultura ha volgut destacar la importància que des de l'Ajuntament de Capdepera es dona al sector cultural i que es seguesqui apostant per donar continuïtat i importància a un cicle que durant els darrers anys s'ha guanyat un lloc dins els cicles musicals i culturals de l'illa de Mallorca i des de la seva regidoria consideren molt important la difusió que amb activitats com aquesta es fa del nom del nostre municipi i que serveix per a donar a conèixer tota l'oferta i l'encant que té Capdepera.


AL RECER DE LES MURADES 2022 - CAPDEPERA.

Dissabte 21 de maig, a les 21 h.
Mar Grimalt.
Projecte Cultural en Xarxa, BARNASANTS, CANÇÓ D'AUTOR.

Dissabte 28 de maig, a les 21 h.
Nova York a Capdepera
Conferència-recital de Federico Garcia Lorca.

Diumenge 5 de juny, a les 21.30 h.
Guaret. Colectivo Banana-Ros.

Diumenge 26 de juny, a les 21.30 h.
Els set pecats capitals. Joan Isaac i Carme Sansa.
Projecte Cultural en Xarxa, BARNASANTS, CANÇÓ D'AUTOR.

Dissabte 27 d'agost, a les 21.30 h
LOVELY, poemari d'Antònia Vicens.
Mònica Fiol.

Diumenge 28 d'agost, a les 21.30 h.
El matí inventat.
Jaume Tugores Trio.
La lluna en vers, de la Fundació Mallorca Literària

Dissabte 24 de setembre, a les 21 h.
DUNA: Quartet de saxos.

Diumenge 25 de setembre, a les 21 h.
Super Frau. Dansa
Baal. Catalina Carrasco