Es lliuren els premis Fidelity per quart any consecutiu

14-Mayo-2018
L’Ajuntament de Capdepera i l’Associació Hotelera FirstSun Mallorca varen lliurar aquest dissabte horabaixa els quarts premis Fidelity a catorze turistes com agraïment per la seva fidelitat amb el municipi gabellí.
El batle de Capdepera, Rafel Fernández, i el president de l’Associació Hotelera, Joan Ferrer, varen iniciar la gala amb els agraïments als premiats per la seva fidelitat amb el municipi i amb els establiments de la zona.

Els turistes homenatjats varen rebre un guardó realitzat pel pintor Gustavo, el llibre fotogràfic de Senyor Ahir, editat a Capdepera, i una estada gratuïta d’una setmana a l’hotel del qual són clients. Tots els premiats són d’origen alemany.

L’acte va tenir lloc als Jardins de la Casa March, a Cala Rajada, i va comptar amb la presència de les autoritats locals, representants dels establiments hotelers de la zona, representants de l’associació de bars nocturns, guardonats i acompanyants.

És la quarta edició d’aquesta gala que té l’objectiu de fidelitzar els turistes que estiuegen a Capdepera des de fa anys i d’aquesta manera aconseguir un major nombre de visitants, tant de repetidors com de nous.