El Centre Jove es trasllada al complex esportiu Es Figueral

02-Octubre-2017
Aquestes instal·lacions són més grans que les actuals ja que disposen de dues sales contigües i tot el recinte del poliesportiu per poder fer activitats i tallers. A més, al lloc on s’han situat està més a prop de Cala Rajada, i al mateix temps, a una zona on es concentren molts de joves ja que hi ha l’Institut, el camp de futbol, la piscina, un parc infantil i el poliesportiu.

El nou local tendrà els mateixos serveis que oferia abans. En una sala hi haurà el punt Infojove, l’Aula Mentor, i els ordinadors per a ús de treball; i la sala dos serà el Centre Jove pròpiament dit, i els ordinadors per a ús lúdic. L’horari del nou local serà de dilluns a divendres de 8:30h a 14:30h i de 16h a 20h.

El canvi de local ve motivat per diversos motius: per una banda, apropar-se a Cala Rajada, i per altra, per tenir un espai més gran ja que l’actual quedava petit per a la dinàmica del dia a dia. L’any passat el Centre Jove va tenir una mitja de 6000 usuaris entre tots els serveis.

A la inauguració d’ahir hi va anar el batle de Capdepera, Rafel Fernández, el regidor de Joventut, Víctor Martínez, i la resta de regidors de l’equip de govern. A més, diverses associacions varen participar a l’acte, com Som aquí gabellins, Solera Gabellina, Batucap, Total Dance, entre d’altres.