'OnCapdepera', la nova APP de l’Ajuntament de Capdepera

23-Agosto-2017
OnCapdepera és una aplicació de molt senzill ús amb la qual el ciutadà podrà realitzat suggerències de millora a l’ajuntament mitjançant el seu mòbil i en qüestió de segons, només caldrà enviar una imatge representativa, per exemple, una farola rompuda, acompanyada d’una breu explicació. Aquestes imatges passaran directament al responsable del departament al qual correspongui realitzar la millora i es gestionaran per resoldre-les al més aviat possible.

Aquesta és l’eina principal d’OnCapdepera, la regidora Viejo creu que amb aquesta aplicació els veïnats de Capdepera «ajudaran a que el municipi millori». «Quatre ulls i veuen més que dos, i si la ciutadania de Capdepera ens ajuda a millorar tots i hi sortirem guanyant», afegeix.

Però OnCapdepera no és només una eina de millores. Des de l’aplicació, els usuaris podran informar-se de les darreres notícies del municipi, estaran assabentats dels horaris de tots els esdeveniments esportius del poble, de l’agenda d’actes, podran escoltar Capdepera Ràdio des del mòbil, i tendran tota la informació turística disponible, com horaris de serveis, rutes de senderisme, entre d’altres.

La regidora explica: «Amb la descàrrega de l’APP tendrem a un sol clic l’agenda d’esdeveniments, els horaris esportius, les notícies i la ràdio»; i conclou: «Tots els que vivim a Capdepera treballam cada dia perquè el municipi millori i creim que amb aquesta aplicació agilitzarem aquesta tasca».