El Dia internacional de la Música abraça l’escultura de Sarasate i la narrativa dels premis Ploma de ferro a Capdepera

22-Junio-2017
Dins aquesta jornada cultural també s’han lliurament els premis de narrativa Ploma de ferro, categoria adulta. El primer premi ha estat per a Eulàlia Pagès i Morales, de Sabadell, amb la narració "Tempus fugit", presentada sota el pseudònim Raimon Turull, valorada en 600€ i un guardó. El jurat, format per Joana M. Abrines Ramírez, Iván Martín Guerrero i Salvador S. Sánchez, n'han destacat l'acurada tècnica narrativa, on el pas del temps basteix una reflexió filosòfica ambientada en ciència ficció.

El segon premi ha estat Bàrbara Llull Oliver, de Manacor, amb la narració "Escòcia in media res", presentada sota el pseudònim Amanda de les flors marines. Es tracta d'una història que dóna visibilitat a malalties mentals i amb una alta qualitat poètica.

I el premi local ha estat per a Gabriel Mir Casasnovas, de Capdepera, amb la narració "Jerónimo", presentada sota el pseudònim Maria Planas Berg, que constitueix un viatge en el temps.

D'aquesta categoria adulta, enguany és de destacar el notable increment de participació, un total de 74 obres, a causa d'haver establert el correu electrònic com a via de recepció de les obres, procedents d'arreu del domini lingüístic català. En segon lloc és de destacar l'increment d'autors locals que han optat a la categoria local, que han estat cinc.