L’Ajuntament de Capdepera renuncia a la subvenció del Consell de Mallorca per no perjudicar els comerciants del carrer de l’Agulla en plena temporada turística

24-Mayo-2017
Ahir migdia, el batle de Capdepera, Rafel Fernández, i la regidora de Vies i Obres, Mónica Viejo, es varen tornar a reunir amb els afectats i els hi van explicar que el Consell de Mallorca no ha concedit la pròrroga per realitzar les obres després de l’estiu. Davant aquest fet, les obres s’havien de dur a terme abans del 31 d’agost i implicaven tancar l’accés al carrer de l’Agulla. Tenint en compte el perjudici econòmic que això suposa per als comerciants de la zona, l’ajuntament ha decidit renunciar a la subvenció.

Els comerciants afectats, l’Associació Hotelera de Capdepera i el consistori gabellí han arribat a un acord per presentar un document signat conjuntament per tornar a demanar una pròrroga i poder realitzar les obres passat l’estiu. En cas negatiu, el departament de Vies i Obres ha explicat que les obres es finançaran com a inversió sostenible prioritària.