Ple ordinari del mes de maig

05-Mayo-2017
El Pla Econòmic-Financer s’ha hagut de realitzar a causa d’unes errades detectades a la liquidació de l’exercici del 2015 les quals provocaren l’incompliment de la regla de la despesa en aquell exercici, i conseqüentment, a l’exercici del 2016. Amb l’aprovació del Pla, l’Ajuntament serà molt rigorós en l’execució del pressupost del 2017 i el 2018, per garantir que no hi haurà nous incompliments.

A més, s’han adoptat una sèrie de mesures com l’eliminació de les inversions previstes per enguany, la majoria de les quals s’han reconvertit en inversions financeres sostenibles. Les que no s’han pogut reconvertir són les dotacions de serveis pendents (Cala Gat, Costa de Canyamel i Son Moll de Baix), les quals passen a fer-se per juntes de compensació.

En aquest darrer punt, el batle Rafel Fernández va explicar que aquestes inversions reconvertides en inversions sostenibles se sumen a les inversions sostenibles que ja estan aprovades en el pressupost del 2017. Un cop tancat l’exercici del 2016 i en saber el superàvit es decidirà entre tots els regidors del consistori quines inversions sostenibles es duran a terme.