L'Ajuntament de Capdepera ha presentat el "Illes Balears Ballooning Festival 2024" que es celebrarà del 23 al 27 d'octubre a Capdepera

14-Octubre-2024

El festival comptarà amb la participació de 20 globus aerostàtics d'arreu del món, amb participants de diferents nacionalitats que oferiran els vols lliures i els captius, que són espectacles de llum amb els globus a terra. Amb els vols lliures, es recorreran els cels de Capdepera i Cala Rajada, on tots els actes són gratuïts.

Amb aquest esdeveniment visitaran el nostre municipi influencers internacionals del món dels viatges i de la natura, aconseguint que el nostre municipi sigui el centre neuràlgic de Mallorca i que mostraran tota l'oferta que ofereix el nostre municipi, tant cultural com gastronòmica i que totes les persones que ens visitaran podran gaudir dels productes locals i dels encants de cada racó de Capdepera.

La batlessa de Capdepera, Mireia Ferrer ha remarcat que aquesta iniciativa és molt important per a promocionar la nostra destinació turística, ja que hi haurà participants de tot el món i també arribarà a un públic nou per a nosaltres, que també gaudeix dels paratges naturals i de pobra veure en primera persona tots els encants que ofereix Capdepera.

Podeu trobar tota la informació a les xarxes socials @ibballooningfestivalmallorca i a la web ibballooningfestivalmallorca.com