PRIMERA REUNIÓ DELS NUCLIS POBLACIONALS DEL MUNICIPI DE CAPDEPERA PER LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA

24-Noviembre-2023

Aquest dijous 23 de novembre, els residents de Sa Font de sa Cala, Es Carregador i Cala Provençals van fer la primera reunió de barris per a la participació ciutadana. L'acte, organitzat per l'Ajuntament de Capdepera, va ser una plataforma inclusiva per a promoure la interacció i l'intercanvi d'idees constructives entre els membres de la comunitat. 

L'encontre va destacar la importància de la cohesió comunitària i la participació activa de la ciutadania en els assumptes que afecten directament el seu entorn. Es van identificar diverses qüestions clau, com ara la millora del manteniment i l'accés als serveis bàsics. "La nostra comunitat és la nostra força i el motor del nostre progrés. 

És vital involucrar a cada veí i veïna en les decisions que configuren el nostre futur comú", varen assenyalar els representants de l'Ajuntament que assistiren a la reunió, Núria Garcia, regidora de Vies i Obres, Paulí Faba, regidor d'Urbanisme, Margalida Bisquerra, regidora de Participació Ciutadana, Agripina Rocha, regidora de Turisme i Tercera Edat i Joan Campins, regidor de festes. "Aquesta primera reunió marca el primer pas cap a una col·laboració més estreta, on les veus de tots i totes són escoltades i tenen pes en les accions que emprendrem com a poble." Els assistents van expressar el seu entusiasme i compromís per continuar treballant de manera col·lectiva per a millorar la qualitat de vida als barris. 

Per part de l'equip de govern es va adquirir el compromís de continuar fent reunions barri per barri per abordar les inquietuds identificades i per a fer seguiment dels progressos i nous reptes. A més a més, es va informar que la pròxima reunió també a Ses Voltes a les 19 h serà el dia 12 de desembre amb els habitants de Canyamel. Aquesta primera reunió és el testimoni del compromís compartit enfortit per a fer del nostre entorn un lloc més cohesionat, inclusiu i agradable per a tothom.