L'AJUNTAMENT DE CAPDEPERA INAUGURA LA NOVA BIBLIOTECA

17-Marzo-2023

El batle de Capdepera, Rafel Fernández i el regidor de cultura, Pere Terrasa acompanyats dels regidors i regidores del consistori han inaugurat la nova biblioteca al carrer Ciutat, 142 de Capdepera.

Avui matí s'han inaugurat les noves instal·lacions amb els alumnes del Ceip s'Alzinar que han fet una cadena humana per simbòlicament fer el trasllat dels llibres de l'antiga fins a la nova biblioteca.

Avui capvespre, i amb tots els ciutadans com a convidats, s'ha fet l'acte oficial d'inauguració.

Els actes continuaran els propers dies, el divendres 17 de març, la nova biblioteca estarà oberta al públic de les 10 a les 14 h i de 16 a 18 h, una gran oportunitat per a tothom que vulgui conèixer la nova biblioteca.

A les 19 h, el mateix divendres, hi haurà un espectacle de Narració oral per adults i degustació de vi amb el nom de PERIFÈRIQUES, amb Patrícia Picazo.

El dissabte 18 de març, de les 11 a les 13 h, es farà l'activitat "Il·lusions Efímeres: paratge lúdic obert", una activitat familiar per tal de visitar la nova biblioteca i gaudir d'una activitat lúdica i diferent. Aquesta activitat està oberta a famílies amb infants de 0 a 10 anys. No cal inscripció prèvia, però els infants han d'anar acompanyats d'un adult.

El dimarts 21 de març a les 18 h se celebrarà el Dia de la Poesia amb l'acte "Música i poesia", on es faran interludis musicals i lectura poètica amb l'autora local Ana M. Torres.

El dijous 23 de març a les 19 h es projectarà el curt-documental "28 dies: un viatge pel cicle menstrual" dirigit per Marta Cortés.

Finalment, el divendres, 31 de març, a les 20.30 h, es farà el Club de Lectura, una tertúlia per comentar el clàssic "Alícia al país de les meravelles" de Lewis Carroll.

Una setmana d'actes per a tots els ciutadans de Capdepera que s'han programat per a la inauguració de la nova Biblioteca de Capdepera.