CAPDEPERA DESTINA 39.600 EUROS AL PLA D'AJUDES D'ALUMNES DEL MUNICIPI QUE CURSEN ESTUDIS UNIVERSITARIS I DE POSTGRAU

29-Diciembre-2022

Un total de trenta-tres estudiants gabellins han rebut l'ajut econòmic pel seu bon rendiment acadèmic en els estudis universitaris i de postgrau.

Per onzè any consecutiu i amb el suport econòmic d'onze empreses del municipi s'ha desenvolupat la convocatòria dels Ajuts als estudis universitaris i de màster de l'any 2022.

Aquesta subvenció compta amb el patrocini de diferents empreses locals i l'Ajuntament n'assumeix la gestió administrativa.

En total es repartiran 39.600 euros per un total de 33 alumnes d'estudis universitaris i màsters universitaris oficials. Cada empresa sufraga l'ajut a tres alumnes, consistent en 1.200 € per a cada alumne amb un total de 3.600 € per empresa.

A l'acte han assistit el batle de Capdepera, Rafel Fernández acompanyat del rector de la UIB, Dr. Jaume Carot, el vicedegà de la Facultat de Turisme, Dr. Bartomeu Deyà, el director general Pep Lluís Pons i la presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, Sofia Alonso i els regidors del consistori gabellí.

Rafel Fernández, batle de Capdepera ha fet referència a la importància en l'educació com a inversió per a tots aquests alumnes que formaran part del futur del municipi. Des de l'Ajuntament continuarem fent feina per donar tot el nostre suport als alumnes gabellins i les seves famílies, que per raons geogràfiques han de fer un major esforç per poder accedir als estudis superiors.

Agustí Nebot, regidor d'educació ha volgut agrair a les empreses col·laboradores la seva dedicació i que continuïn apostant per la formació dels estudiants del nostre municipi.

Les empreses locals que han participat en la nova edició són: Aguas Capdepera S.A., Associació hotelera de Capdepera, Electro Hidráulica Llevant S.A., Predi Son Juamell , Porxada de sa Torre S.L., Grup STeH , Playas de Capdepera S.L. , TM Grupo Inmobiliario, Construcciones PVG 2015 S.L., Morey Esteva Alimentación S.L. i Angels Bolero S.L.