Ets dona i lideres un projecte empresarial singular que ajudi a transformar el model econòmic i social de Mallorca?

27-Octubre-2022

Tercera convocatòria d’ajuts reemborsables amb un tram no reemborsable a projectes empresarials singulars que contribueixen a la transformació del model econòmic i social liderats per dones.

Els objectius específics d’aquests ajuts son: Reactivació econòmica del sector productiu liderat per dones. Impuls de projectes empresarials transformadors del model econòmic i social, que tinguin un impacte social. Impuls i posada en marxa de línies de negoci mes eficaces, eficients, sostenibles i justes. Fomentar l’emprenedoria social mitjançant el suport a noves empreses o noves línies de negoci des de la seva etapa inicial. Diversificar el model econòmic més enllà dels sectors més masculinitzats. Que aquests projectes liderats per dones tinguin accés a un finançament impossible d’aconseguir per altres vies. Corregir les diferències de gènere en l’emprenedoria. Disminuir l’impacte de la crisi derivada de la pandèmia en el sector de la dona emprenedora amb una idea de negoci o amb unnegoci acabat d’iniciar dins la mateixa anualitat.

Beneficiaris

Poden presentar-se a aquesta línia:

  • La dona treballadora autònoma donada d’alta o que es donarà d’alta en el termini de tres mesos des de la publicació de la concessió (com a treballadora autònoma al Règim Especial de Treball Autònom de la Seguretat Social (RETA)).

  • Les organitzacions empresarials constituïdes o que es constituiran en el termini de tres mesos des de l’enregistrament de la sol·licitud, amb qualsevol forma jurídica, fundades o liderades per dones. Si l’organització empresarial té plantilla aquesta ha d’estar formada mínim en un 60% per dones.