OFERTA LABORAL externa a l'Ajuntament

25-Mayo-2022

Intress cerca un/a gericultor/a per a incorporar-se de manera temporal al nostre centre de dia de persones majors de Capdepera.

La persona seleccionada haurà d'assistir i donar suport en la realització de les activitats bàsiques diàries en tasques d'atenció personal que li facilitin el procés recuperador i manteniment per a l'autonomia personal dels usuaris del centre.

Data d'incorporació: immediata

Data de fi: temporal. Sense definir

Núm. hores setmanals: 38,5 h

Retribució: 1.022,66 € bruts mensuals x 14 pagues (14.317,24 € bruts anuals)

Horari: comprès de dilluns a dissabte de 8.00 h a 18.30 h

Per a més informació, enviar CV a:
efernandez@intress.org
971 56 66 06

Funcions del lloc de treball:

Assistir a la persona en la realització de les activitats de la vida diària, que no pugui realitzar per si sola amb la finalitat de millorar la seva estada en el centre.

Complementar el treball assistencial, formatiu, recreatiu o de recuperació funcional que realitza l'equip tècnic per a donar un servei integral a les persones usuàries del centre.

Participar en l'equip multidisciplinari en l'elaboració del pla d'atenció centrada en la persona, així com en la resta d'activitats tècniques que es requereixin a nivell interdisciplinari per a complir amb els objectius d'atenció.

Realitzar les mobilitzacions pautades i higiene postural de les persones ateses amb la finalitat de millorar les seves condicions físiques i complir amb els protocols establerts.

Recepció i distribució del menjar, així com la retirada del servei amb la finalitat de complir amb les pautes de cura de les persones majors.

Donar suport en el transport de les persones entre el centre i els seus respectius domicilis per a facilitar la seva estada durant el temps establert.

Mantenir la higiene personal de la persona atesa

Proporcionar i administrar aliments a les persones que per la seva condició ho requereixin

Col·laborar amb el personal sanitari en l'administració de medicació

Col·laborar amb l'equip tècnic en l'execució d'activitats i tasques per a la dinamització de la vida quotidiana del centre i manteniment de les capacitats físiques, funcionals i psicològiques.

Sense que suposi la substitució del personal de neteja, podrà fer tasques de neteja d'utensilis, parament, estades, si existeixen circumstàncies que així ho requereixin.