MERCAT MEDIEVAL

13-Mayo-2022

10 h El Mercat ja és ben viu! Ja es pot sentir per tot el poble l’olor del fum, dels animals, de les herbes i l’alegria de la gent.

10 h a 14 h Els alumnes dels centres escolars del municipi visiten el Mercat. També el visitaran la gent gran de la residència i del Centre de dia. Faran tallers i experimentaran les tècniques artesanals dels oficis medievals: l’obra de palma, els ferrers, brodats, neuler, terrissaire, siureller, maquillatge, brodats, joiers, picapedrers, ... Enguany les companyies Ixera i Chechare ens obriran les portes al passat a través de músiques i danses atàviques acompanyades de jocs, malabars i antigues històries.

18 h Rebuda d’autoritats a l’Ajuntament i pujada al Castell visitant les diverses paradetes i venedors del recorregut. La cercavila de músics i malabaristes obrirà pas a la comitiva, anunciant la seva obertura oficial.

19 h a la capella del Castell, ó inaugural del Mercat Medieval 2022, a càrrec de Gabriel Torres Malpesa. A continuació, concert de la coral s’Alzinar.

21.30 h A la plaça de la Menjua, Germans Martorell en concert. El grup mallorquí de folk amb tonades d’arrel en versions lliures.

22 h Ixera, cercavila de foc fred.

23 h a la plaça de la Menjua, marxa amb el grup Emboirats.

01.00 h A la plaça des Sitjar, tancarà la nit el grup “Músics de Carrer” amb l’espectacle «tribut a TXARANGO».