Prop de 130 famílies de Capdepera es beneficien dels diners recaptats a la gala "Live Stream Party" per ajudar els usuaris de l'àrea de serveis socials del municipi

14-Julio-2021
La Creu Roja i l'Ajuntament de Capdepera entreguen targetes per a la compra de productes de primera necesitat i aliments frescos a les famílies més afectades per l'actual crisi sanitària i social produïda per la COVID-19 al municipi.

Més de 224 persones de Capdepera s'han beneficiat dels diners recaptats a la gala online "Live Stream Party" que va tenir lloc a Alemanya el passat mes d'abril i que es va organitzar amb l'objectiu de donar suport a les famílies més vulnerables del municipi de Capdepera, usuàries del departament de Serveis Socials de l'Ajuntament i de la Creu Roja.

En concret, es varen recollir 7.333€ que s'han destinat per a la compra de targetes per consumir en aliments i productes de primera necessitat.

L'acte de lliurament ha tingut lloc a les dependències dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Capdepera i ha comptat amb la presència de Toni Chaparro, representant dels organitzadors de la Gala "Live Stream Party", del regidor de Serveis Socials de Capdepera, Javi García i dels representants de la Creu Roja a Capdepera, Rocio Arial i Isabel Tejero.

García ha explicat que "al nostre municipi estam molt satisfets de poder comptar amb el suport d'iniciatives privades en benefici dels col·lectius més vulnerables, que complementen la nostra feina i ens permeten atendre millor les necessitats dels nostres ciutadans".