El Consell de Mallorca posa en marxa un projecte de foment de compres al petit comerç arreu de l'illa

18-Febrero-2021

L´objectiu d'aquesta subvenció és la reactivació econòmica i social de Mallorca després de la crisi ocasionada perla pandèmia de la Covid-19, fomentant el sector del petit comerç de proximitat i estimulant del sector primari de Mallorca, a través del foment del producte local i de l'artesania.

Es subvencionarà la compra dels productes que comprenen les cistelles de productes de Mallorca que el comerç entregarà al client mitjançant un sistema de bons.

El client podrà optar a dos tipus de bons de consum en el petit comerç de Mallorca, un per valor de 55 € i altre per valor de 100 €, que es bescanviaran per una cistella de producte de Mallorca, que el comerç lliurarà al client quan presenti tiquets de compra en el seu comerç per import superior a 70 € o 125 €, respectivament.

El període subvencionable serà els mesos que duri la campanya de Compra al Petit Comerç de Mallorca: abril, maig i juny de 2021. Si tens un petit comerç, pots premiar la teva clientela amb un lot de  Producte de Mallorca gràcies al Consell de Mallorca!

Informa-te'n i registra't fins al 13 de març a www.ajutsmallorca.com