Amb l’objectiu de dinamitzar l’economia local s’ha posat en marxa la campanya “Compra aquí, saps a qui’”

21-Diciembre-2020

Cartell comerçoaDes de l’Ajuntament de Capdepera s’ha posat en marxa la campanya “Compra aquí, saps a qui’”. Es tracta d’una iniciativa de l’àrea de Comerç que pretén incentivar el consum local i a la qual ja s’han adherit 48 establiments. “El nostre objectiu és que els gabellins siguin conscients de la varietat i qualitat que tenim al municipi, i que poden trobar qualsevol cosa per a consum propi o per regalar”, ha explicat el regidor Pere Terrassa.
S'ha repartit unes butlletes per tal que cada vegada que una persona compri a una de les tendes adherides per un valor de més de 15 euros, se li posarà un segell. S'han d'aconseguir sis segells de sis comerços diferents per emplenar-ho tot. Una vegada estigui la targeta, es pot dipositar a una de les dues urnes situades a l'Ajuntament i al Centre Cap Vermell de Cala Ratjada.

El pròxim dia 18 de gener es realitzarà el sorteig entre tots els participants. Els premis són un cap de setmana en un hotel del municipi, dos sopars per a dues persones en uns restaurants locals, un televisor, un ordinador portàtil, dos bons d'un any per a l'ús de la piscina municipal i dos bons d'un any per a l'entrada lliure en els espais escènics.

La campanya "Compra aquí, saps a qui'" ha nascut d'una reunió entre l'Ajuntament i els comerciants del poble per cercar una acció per incentivar el consum local. Així tant l'administració local com els empresaris coincideixen en la necessitat de col·laborar perquè l'actual situació està afectant el teixit econòmic de Capdepera. "Com a Consistori no podem sinó estar al costat de les empreses del municipi i intentar ajudar posant tot el que està al nostre abast", ha comentat Terrassa. A més, el regidor vol agrair la predisposició de tots per fer feina plegats per dinamitzar tot el municipi en un temps molt crític.
Durant els darrers dies s’ha fet una campanya informativa per donar a conèixer la campanya “Compra aquí, saps a qui’” i s’han repartit cartells a tots els comerços adherits. A més, es poden consultar les bases al web municipal i a les xarxes socials de l’Ajuntament. Per part de l’àrea de Comerç s’espera que els gabellins col·laborin de manera activa a aquesta iniciativa de suport al teixit comercial local.