El Centre Melis Cursach obre les seves portes

09-Noviembre-2020

Després de molts mesos d'inactivitat i d'estar tancat a causa de les restriccions decretades per la normativa sanitària, l'Ajuntament de Capdepera torna a obrir les portes del Centre Melis Cursach amb la segona edició de 'Fent-Art', una iniciativa que intenta establir un diàleg estètic i formal entre dos artistes, en principi bastant allunyats quant a obra i estils.

A causa de les restriccions sanitàries i al fet que l'aforament per a visitar aquesta mostra quedarà reduït a dues persones, s'ha decidit optar per un nou format que es retransmetrà en "streaming". Així, el que passa dins de les sales d'exposició es podrà veure en directe a través de la pàgina de Facebook del centre Melis Cursach i també es projectarà en unes de les façanes laterals del centre que dóna a la plaça.

En aquesta ocasió, els convidats són; d'una banda, l'artista digital i plàstic Llorenç Ramis (Sant Llorenç 1966), i per una altra, l'escultor Biel Miralles (Palma 1992).
El primer, emprant iconografia d'origen pop art o publicitària, emet un missatge de crítica social, en moltes ocasions des d'una òptica irònica. El segon formula uns principis estètics que sonen a land art i que barrejats amb el seu domini de les resines sintètiques produeix un univers de formes i colors molt nou i trencador.

Les diverses sales del centre es convertiran, durant tres setmanes, en els tallers/estudis de tots dos artistes que desenvoluparan en ells el seu món creatiu en un intent per establir un diàleg artístic. Així, esculpiran, dibuixaran, realitzaran imatge digital, entre altres tècniques artístiques que es podran contemplar en directe.