Informació sobre el Mercat de segona mà

29-Marzo-2019

S'informa als participants al mercat de segona mà de Capdepera, que es realitza el segon diumenge de cada mes, que el passat 30 d'octubre de 2018 va entrar en vigor la Modificació de l'Ordenança de mercats (BOIB núm. 131) en la qual consten les següents novetats més significatives:

«TÍTOL X:

Art. 69- Les parades s'han de col·locar a l'esplanada situada davant l'edifici Cap Vermell (on hi ha el parc infantil). Només en el cas que no hi càpiguen es podran col·locar a l'aparcament situat darrere de l'edifici esmentat.

Art. 71- Les dimensions són com a mínim de 2 metres i com a màxim de 6 metres.

Art. 72- Només es poden vendre productes de segona mà, restaurats i/o reciclats.

Art. 73- No es permet vendre mercaderies col·locades directament al terra o paviment. Aquestes s'han de situar sobre un taulell d'una altura no inferior a 80cm del terra.

Art. 76- Les persones han de presentar sol·licitud corresponent al Registre General de l'Ajuntament de Capdepera, de l'1 al 30 de setembre. En cas que no puguin concretar quins dies hi assistiran hauran de presentar la sol·licitud corresponent amb una antelació mínima de quinze dies. Així mateix, hauran d'avisar quan no hi puguin assistir.»

El text íntegre de la modificació d’aquesta ordenança es troba a disposició dels interessats en el tauler d’anuncis electrònic de l’Ajuntament de Capdepera.