Projecte de construcció de 4 habitatges per a famílies en situació de necessitat al sud de l'Índia

18-December-2017
Volem donar les gràcies a la família Flaquer Terrassa i a l’Ajuntament de Capdepera pel seu compromís amb la Fundación Vicente Ferrer que farà possible la construcció de 4 habitatges per a 4 dones i les seves famílies al sud de l’Índia.

La família Flaquer Terrassa i l’Ajuntament de Capdepera s’han compromès a fer-nos una donació de 10.210 euros, doblers procedents de la venda de fotografies de Gabriel Flaquer Terrassa i que varen integrar l’exposició «Postals d’una vida» desenvolupada el passat estiu a les instal·lacions de Can Melis. La solidaritat i participació dels veïnats de Capdepera va fer que es venguessin 61 fotografies de les 70 exposades.

Pel que fa al projecte, els 4 habitatges que finança la família Flaquer Terrassa i l’Ajuntament de Capdepera, formen part d’un projecte més ampli que consisteix en garantir l’accés a un habitatge digne a 14 famílies que viuen en una situació d’extrema pobresa i que són membres de les castes més desfavorides del sistema social indi. La propietat s’enregistra a nom de la dona per així poder empoderar el seu paper a la comunitat i a la societat. L’import per a la construcció d’una casa és de 2.330€, de manera que el total de l’aportació suma 9.320 euros i la quantitat restant, 890 euros, es destinaran també íntegrament al projecte.

El projecte es durà a terme en un termini de 12 mesos en el poblat rural de Chinna Matlagondi, situat a l’àrea de B.K. Samudram, a la regió de B.K.Samudram. La Fundación Vicente Ferrer es compromet a informar tant a la família Flaquer Terrassa com a l’Ajuntament de Capdepera de la seva evolució i, quan estigui finalitzat, presentarà un Informe Final, la documentació gràfica corresponent i una auditoria econòmica completa que detalli la inversió.

Així mateix, La Fundación Vicente Ferrer anima a la família Flaquer Terrassa i a l’Ajuntament de Capdepera a viatjar a l’Índia per conèixer sobre el terreny els resultats de la seva solidaritat.

Gràcies pel vostre interès i col·laboració en aquest projecte. Entre tots, dia a dia, estem aconseguint transformar la societat en humanitat.

Restem a la vostra disposició per aclarir qualsevol consulta o informació addicional.

Isabel Pizá Alabern

Delegada en Baleares de la Fundación Vicente Ferrer