Sanitat

Dades de contacte

  • Ajuntament de Capdepera
  • Avda. Cala Agulla, 50 - Centre Cap Vermell 07590 Cala Rajada
  • Tel.:971 819467
  • Mail: Benestarsocial@ajcapdepera.net

Responsable d'àrea

Agripina Rocha Rodeiro
Agripina Rocha Rodeiro

 

39.7130269, 3.4610437

Notícies

27-November-2018
Propera donació de sang a Capdepera
La propera donació de sang a Capdepera serà el dijous 13 de desembre de 2018 de 18:00 a 21:30 hores al Centre de Salut de Capdepera.
10-October-2018
La Unitat Bàsica de Cala Rajada tancada fins a nova ordre
La Unitat Bàsica de Cala Rajada romandrà tancada fins a nova ordre des del dia d'avui i a causa de les inundacions d'aquesta nit.
10-October-2018
La Unitat Bàsica de Cala Rajada romandrà tancada per inundacions
La regidoria de Sanitat informa que la Unitat Bàsica de Cala Rajada romandrà tancada per inundacions a causa de les pluges d'aquesta nit.
25-July-2018
El batle de Capdepera ‘confia’ en les paraules de la Consellera de Salut després de la reunió d’aquest matí sobre la Unitat Bàsica de Salut de Cala Rajada
El batle de Capdepera, Rafel Fernández, i la regidora de Sanitat, Lorena Molinillo, s’han reunit aquest matí amb la consellera de Salut del Govern de les Illes Balears, Patricia Gómez, per tractar la situació de l’obra de la Unitat Bàsica de Salut (UBS) Cala Rajada, després de les declaracions del batle Fernández sobre la «inoperància» de la Conselleria en aquest aspecte.
23-July-2018
L’Ajuntament de Capdepera demana la dimissió de la Consellera de Sanitat per la ‘inoperància’ amb la reforma de la Unitat Bàsica de Cala Rajada
Gairebé set anys després de començar amb les reunions per a rehabilitar la Unitat Bàsica de Salut (UBS) de Cala Rajada fa tres setmanes va començar l’obra. A dia d’avui, l’Ajuntament de Capdepera denuncia públicament que l’obra ha començat però que els treballadors de l’empresa subcontractada per IBSalut “no treballen al·legant falta de crèdit per comprar eines i material”. El batle de Capdepera, Rafel Fernández, comenta que «hi ha un únic operari treballant que no fa res perquè no té material, però que no pot abandonar el seu lloc de feina». Davant aquesta situació, la regidora de Sanitat del consistori gabellí, Lorena Molinillo, s’ha intentat posar en contacte amb IBSalut: “No he obtingut resposta”, diu.
19-March-2018
Resultats de la darrera donació de sang
Gràcies a la campanya a CALA RAJADA del 16 de MARÇ: 27 persones es van acostar a donar sang. Es van aconseguir 20 donacions. 2 persones van donar sang per primera vegada. Una donació, tres vides. Cada donació de sang ha assegurat tres transfusions gràcies als hematies, les plaquetes i el plasma que s'aconsegueix. Esperem i desitgem que en el futur puguem seguir comptant amb la vostra amabilitat i predisposició. Entre tots podem aconseguir les 200 donacions de sang que cada dia es necessiten a Balears.