Marc Rigo i Sandra Cuevas, guanyadors de la darrera prova puntuable del rànquing nacional de Marxa Nòrdica

17-October-2017
En la prova puntuable varen participar 80 atletes venguts de diverses Comunitats Autònomes com Galícia, Múrcia, Madrid, País Valencià, Castella i Lleó, Catalunya, Balears...ja que els punts aconseguits en aquesta prova tenen un 20% més de valor i per tant, poden decidir el campió.

A banda de les curses, des de l’organització, s’havien preparat excursions al Castell, als Jardins March, rutes senderistes, visita al Cap de setmana del peix fresc, i una conferència sobre els beneficis de la marxa nòrdica a càrrec de Bartomeu Marí, cap del Servei de Medicina de l’Esport del Consell de Mallorca.

A la presentació dels campionats, que va ser divendres horabaixa al Centre Cap Vermell, hi va assistir el batle de Capdepera, Rafel Fernández; el president de la Federació de Balears de Muntanya i Escalada, Xisco Colom; el president de l’Associació Hotelera, Joan Ferrer; i el president del Club Myotragus i organitzador de l’esdeveniment, Suso Rexach.

Dissabte vespre, al recinte del moll, es van entregar els trofeus a tots els guanyadors amb la col·laboració de la FEDME. A més, es van anunciar les localitats on es duran a terme els campionats i proves puntuables del 2018.