Tres dies d’espectacles al carrer per celebrar la XI edició del Festival d’arts al carrer de Capdepera

13-June-2019

Fa onze any que Capdepera organitza el Festival de les arts al carrer per tal d'acostar les diverses disciplines artístiques a tota la gent. Fugir uns dies dels espais més convencionals i sortir al pas de turistes i residents que es troben amb els artistes per mostrar les seves habilitats, provocar la sorpresa i compartir espais públics en espais d'emocions.

Enguany, com els darrers anys, es planteja el festival en tres dies a finals de juny. En el primer hi participen deu agrupacions musicals del municipi per celebrar el Dia Internacional de la Música. Dissabte i diumenge hi ha quatre espectacles de gran nivell artístic de companyies reconegudes internacionalment que combinen el circ, clown, equilibrisme i dansa aèria. També hi ha un espai per a la poesia, que com l'any passat es farà el dissabte vespre a na Ferradura i que aplegarà els poetes i músics locals.

A la plaça dels Mariners hi haurà un espai solidari amb els LILA jocs reciclables que ofereix una proposta creativa que fomenta el joc i la trobada en l’espai públic i genera valors com la cooperació i el respecte. La recaptació voluntària es destinarà a una ONG d'ajuda a centres infantils del Senegal. Finalment, esmentar que el circ Pistolet farà una actuació especial a la residència DomusVi de Font de sa Cala el diumenge a les 12h per a les persones majors. Aquesta actuació està inclosa dins el programa sa Xerxa per a intregrar col·lectius menys consumidors d’art.