Can Rata obri com a noves dependències de l’àrea de Benestar Social

09-July-2018
L’edifici compta amb dos despatxos, una sala multifuncional, un magatzem, una recepció i un bany. Hi ha una treballadora social, un educador social i una administrativa.

La reforma s’ha dut a terme per dos motius: major espai i major privacitat. Fins ara el departament de Benestar Social de Capdepera nucli estava situat dins el consistori, a una sala petita i zona de pas, la qual no donava la privacitat adient. Des de l’equip de govern apostaven per aquesta reforma ja que el departament de Benestar Social és una de les àrees que més es reforça cada any amb els pressuposts per poder donar la cobertura necessària a tota la població de Capdepera que la necessita.

Can Rata està situat al carrer Principal, entre l’antic ajuntament i el nou. Feia una sèrie d’anys que estava en desús però havia acollit durant molt de temps cursos d’adults i la ràdio municipal, entre altres serveis.

El funcionament del departament serà el mateix, els usuaris residents a Capdepera hauran d’acudir a les noves dependències, i els usuaris residents a Cala Rajada continuaran anant al Centre Cap Vermell.

L’obra de Can Rata ha tengut un pressupost de 117.049,47€.