Capdepera Activa apropa la fruita al pati de l’escola

15-February-2018
La campanya es duu a terme als tres centres educatius del municipi: CEIP S’Auba (Cala Rajada), CEIP S’Alzinar (Capdepera) i IES Capdepera.

Cada dimecres de la campanya es repartirà un tipus de fruita diferent, ahir com a primer dia, va ser la poma la protagonista dels patis. Aquells estudiants que varen voler varen agafar una o dues pomes per berenar.

A l’IES Capdepera, on el repartiment es va fer juntament amb el regidor d’Esports, Pere Terrassa, la majoria dels joves portava el seu berenar i després es va menjar la fruita. Al CEIP S’Auba i al CEIP S’Alzinar, la majoria dels alumnes varen berenar exclusivament de poma, ja que la normativa dels centres contempla que els dimecres el berenar ha de ser fruita.

La campanya es durà a terme fins que acabi el curs escolar 2017-2018 amb el següent calendari de repartiment: febrer(14 i 28); març (7 i 21); abril (11 i 25); maig (2 i 16) i juny (13).

Cal recordar que Capdepera Activa és un projecte que es va iniciar l’any 2016 amb el qual es vol inculcar hàbits de vida i d’alimentació saludable a tota la població gabellina a partir de diverses activitats per a diferents col·lectius com infants, tercera edat, adolescents...