Estarellas presenta ‘Tast’, una mostra de la seva obra després de cinc anys sense exposar

08-October-2018
La primera activitat organitzada és el «Tast» de Mateu Estarellas, el qual exposarà al Centre Melis durant el mes d’agost del 2019, mes que es reserva a artistes locals. En aquest «Tast» es pot veure com es tanca una època i se n’obri una altra, passar del joc amb l’abstracció sobre un plànol cromàtic al joc de la concreció, i el canvi propi d’un moment nou en la vida i obra de l’artista en el qual es fermen les idees al llenç amb rotunditat i valentia, la necessitat d’expressar els dubtes i certeses del jo.

Estarellas proposa una pintura madura que, a més de mostrar el passeig de les figures per l’espai pictòric, mostra el llenguatge pictòric de forma menys conceptual i més tangible. La subtilitat poètica d’Estarellas continua present però la idea artística es manifesta més obertament en la dignitat de les formes i la força de la gamma cromàtica.

A la presentació de «Tast» hi ha estat present el batle de Capdepera, Rafel Fernández, i la regidora del Centre Melis, Lorena Molinillo, a part de veïnats i amics de l’artista. "Tast", tal i com va dir Estarellas, és una mostra de la seva pintura després de cinc anys sense exposar però encara ha de preparar les obres que exposarà a L'Estiu de Can Melis.