Capdepera demana més policies a la reunió anual de la Junta Local de Seguretat

31-March-2017
Fernández ha dit que preveu organitzar una reunió amb els batles de la comarca de Llevant per parlar de la situació, i, si s’escau, sol·licitar de forma conjunta a Delegació de Govern una major dotació de policies pels ajuntaments.

A banda d’aquesta qüestió, a la reunió s’ha parlat de la bona coordinació entre la Policia Local de Capdepera i la comandància de la Guàrdia Civil d’Artà, i de la disponibilitat d’agents i material per part de la Benemèrita en cas d’emergència.

També s’ha aprovat per assentiment l’adhesió al Protocol de Col·laboració MIR-FEMP entre les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i els Cossos de la Policia Local per a les víctimes de violència domèstica i de gènere, que ara haurà de passar pel ple municipal.

A la Junta Local de Seguretat hi ha assistit, a més de batle, l’assessor de la Delegada de Govern, Rogelio Araújo; el Tècnic de l’ISPIB, José Manuel Moyà; el capità de la Guàrdia Civil, Jerónimo Martínez; el comandant de lloc de la Guàrdia Civil d’Artà, Juan Doblás; l’Inspector de la Policia Local de Capdepera, Juan López; i el subinspector, Joaquin Rodríguez.