Bibliotecas

Noticias

28-Junio-2019
Presentación del libro 'Els rojos ja són aquí'

La Biblioteca de Capdepera y Purpurina Editorial presentaron ayer el libro Els rojos ja són aquí, de Rafel Perelló (M

25-Marzo-2019
Haikús per celebrar el Dia de la Poesia
El passat 21 de març va ser el Dia de la Poesia i per a celebrar la data les Biblioteques de Capdepera i el Servei d'Assessorament Lingüístic varen organitzar un taller de Haikús. En primer lloc, els més petits s'aproparen al Haiku mitjançant dibuixos i llibres sbre Haikús per a infants; al taller d'adults, els van explicar en que consisteix un Haikú i d'on provenen, al mateix temps que tots els participants experimentaren amb les lletres per fer el seu primer haiku. Joan Cabalgante va ser l'encarregat de donar el taller i apropar al Haikú als assistents.
02-Julio-2018
Horari d'estiu de les Bibliotques Municipals de Capdepera
Us passam l'horari d'estiu de les Biblioteques de Capdepera i Cala Rajada.
05-Junio-2018
'Banderes al desert', teatre matinal a la Biblioteca de Cala Rajada
El proper dimecres dia 6 de juny, a la biblioteca de Cala Rajada es realitzarà una sessió de teatre matinal adreçada en especial als col.lectius de 3a edat, residència, Centre de Dia i per a tots els majors que vulguin assistir-hi. Enmarcam aquesta activitats dins el taller de teatre que es realitza a la Residència de Font de Sa Cala però en aquesta ocasió es durà a terme a la biblioteca de Cala Rajada i obert a tots els que vulguin i pugin assistir-hi En el 80 aniversari de la seva mort, Elixir teatre fa un tribut al poeta mallorquí Bartomeu Rosselló-Pòrcel, a la seva vida, a la seva obra i a la seva mort. Ens endinsam en el record d’aquell temps de joventut del poeta i ens posam a imaginar la seva vida no viscuda. Esperam que no ens trobeu massa agosarats.
21-Mayo-2018
Conta contes a la Biblioteca de Capdepera
Aquest dimarts 22 de maig a les 18h a la Biblioteca de Cala Rajada, conta contes de Roald Dahl: La meravellosa medecina d'en Jordi.
24-Abril-2018
Conta contes a la Biblioteca de Capdepera
Dimecres 25, a les 18h a la Biblioteca de Capdepera conta contes "Ballar amb els núvols". A càrrec de Gemma Moll.