Licitació del servei de bus entre el centre educatiu CEIP s'Auba i la piscina municipal de Capdepera

08-April-2024

L'Ajuntament de Capdepera amb l'objectiu de promoure un estil de vida saludable entre l'alumnat i fomentar l'activitat física com a part integral de la seva educació, per part de la regidoria d'Educació ens complau anunciar que s'ha tret a licitació per la resta del curs escolar i pels propers 3 anys el servei de bus entre el centre educatiu CEIP s'Auba i la piscina municipal de Capdepera, una iniciativa destinada a impulsar l'ús de la piscina municipal per part dels estudiants.

La natació és un exercici que ajuda a millorar la resistència cardiovascular i enfortir els músculs, a millorar la coordinació, la flexibilitat i la postura. També és una excel·lent manera d'alleujar l'estrès i millorar la salut mental. En resum, la natació és una activitat completa que aporta nombrosos beneficis per a la salut física i mental dels alumnes.

Reconeixent la importància d'aquesta activitat, el municipi ha decidit prendre mesures concretes per a garantir que els estudiants tinguin l'oportunitat de gaudir de les instal·lacions de la piscina municipal de manera regular.

Com a part d'aquesta iniciativa, El Ceip S'Auba organitza una sortida setmanal a la piscina municipal durant l'horari escolar. A més, el municipi es farà càrrec del cost del transport amb autobús per als estudiants de l'escola fins a la piscina i viceversa.

La regidora d'Educació, Mireia Flaquer ha volgut destacar la importància d'aquest servei, "Creiem fermament que cada nin i nina té dret a accedir a instal·lacions recreatives i educatives que promouen el seu benestar físic i emocional. En facilitar l'accés a la nostra piscina municipal i en proporcionar un transport convenient, estem invertint en el futur de la nostra comunitat i fomentant hàbits saludables des d'una edat primerenca".

El municipi està compromès amb l'èxit i el benestar dels seus joves ciutadans i continuarà cercant oportunitats per a promoure un estil de vida actiu i saludable en tota la comunitat.