LES EMPRESES DE CAPDEPERA DESTINEN 46.800 EUROS AL PLA D'AJUDES ALS ESTUDIS UNIVERSITARIS I DE POSTGRAU.

04-January-2024
Per dotze any consecutiu i amb el suport econòmic de tretze empreses del municipi s'ha desenvolupat la convocatòria dels Ajuts als estudis universitaris i de màster de l'any 2023.
 
Aquesta subvenció compta amb el patrocini de diferents empreses locals i l'Ajuntament n'assumeix la gestió administrativa. 
 
 A l'acte han assistit la batlessa de Capdepera, Mireia Ferrer acompanyada del vicedegà de la Facultat de Turisme, Dr. Bartomeu Deyà i els regidors del consistori gabellí.
 
 En total es repartiran 46.800 euros per un total de 35 ajuts universitaris i 4 ajuts per màsters universitaris oficials. Cada empresa sufraga l'ajut a tres alumnes, consistent en 1.200 € per a cada alumne amb un total de 3.600 € per empresa. 
A aquesta convocatòria s'han presentat un total de 49 sol·licituds, 44 per estudis de grau i 5 per estudis de màster. 
 
 La regidora de Joventut, Agripina Rocha ha volgut agrair a les empreses col·laboradores la seva dedicació i l'aposta per la formació dels estudiants del nostre municipi. 
 

Les empreses locals que han participat en la nova edició són: Aguas Capdepera S.A., Associació hotelera de Capdepera, Grup STeH, Predi Son Jaumell (Viva Hotels - Prinsotel), Electro Hidráulica Llevant S.A., Porxada de sa Torre S.L., Playas de Capdepera S.L., TM Grupo Inmobiliario, Morey Esteva, S.L., Construciones PVG 2015, S.L., Àngels Bolero, S.L., Cap Vermell Hotel S.L.U. i PreZero.