La batlessa de Capdepera, Mireia Ferrer, ha rebut avui a la batlessa de Ciutadella, Juana Mari Pons Torres en el nou edifici de l'Arxiu de Capdepera

22-September-2023

La visita ha tingut com a objectiu principal conèixer de primera mà l'exposició: "El telègraf òptic de Son Jaumell (1847-1856)". Aquesta exposició, que ha estat molt ben rebuda per la comunitat local i els visitants, ofereix una visió detallada del funcionament del telègraf òptic a Son Jaumell durant el segle XIX i el seu vincle amb el de Ciutadella.

Durant la visita, les batlesses han tingut l'oportunitat d'explorar les diferents seccions de l'exposició i d'apreciar la riquesa històrica que aquesta ofereix, guiades per Maria Massanet i Gori Reixach. La batlessa de Ciutadella ha mostrat un gran interès en la possibilitat de traslladar l'exposició a la seva ciutat, i que a l'illa de Menorca es pugui conèixer la història i la importància que va tenir a aquella època aquest sistema de comunicació.

Per la seva banda, la batlessa de Capdepera ha expressat la seva satisfacció per la visita i ha destacat la importància de compartir el patrimoni cultural i històric amb altres ciutats.

L'exposició continua oberta tot el mes de setembre, els dies laborals de 10 a 12 h a l'Arxiu Municipal de Capdepera i es poden concertar visites al 648 67 29 65.