II SETMANA DE L'ART DE LA PAUMA - JULIOL 2022

15-June-2022

Dissabte 2 juliol.
9h a 13h: Mostra al mercat de Cala Rajada.

Dimarts 5 juliol.
9h a 13h: Mostra al mercat d'Artà.

Dimecres 6 juliol.
9h a 13h: Mostra al mercat de Capdepera.
17h a 20h: Taller del procés de la pauma en el Parc Natural de Llevant (arrabassar paumes, ensofrar, fer brins, fer llata, cosir).

Dijous 7 juliol.
19:00h a 20:00h: Conferència "El teixit de fibres vegetals. Passat, present i futur" a càrrec de Pere Cortada al Teatre d'Artà.
21:00h: MUSSOL TEATRE presenta DISSIDENTS, -història de les significades- el seu nou espectacle amb producció de l'Ajuntament de Capdepera.

Divendres 8 juliol.
21:00h: MUSSOL TEATRE presenta DISSIDENTS, -història de les significades- el seu nou espectacle amb producció de l'Ajuntament de Capdepera.

Fira nocturna de pauma, música, cerveses i tapes de les 18h a les 22h al carrer Fondo de Capdepera.

Participants fira:
Pep Toni Ferrer des Secà de Sa Real, Ca n'Argos-yolitas de Cala Rajada, Fina Massanet "haikus de llatra" de Cala Rajada, Afuster joiers de Cala Rajada, Espai Kamàndalu d'Artà, Jerònia Gelabert Palmer, Catalina Palmer de Sa Font d'amunt de s'Arracó, Tomeu Cerdà i Xesca Coll de Pollença, Tasso Mattar i Pep de Carrossa d'Artà, Artesania La Palma des de 1935 de Capdepera, Madones de sa llata de Capdepera, Club d'Amics Segona Edat d'Artà, Vetlaria amb ses tres guitarres, Elionor Gomez-Quintero, Joana Colom i Maria Escalas NOU segle XII, l'Orient, Cerviseria Cala Rajada, Ses 3 Forque- tes, Grup Musical Onada i Xaranga Els Esparralls, Associació art de la pauma al Parc Natural de Llevant, Parc Natural de Llevant.