TALLER PRÀCTIC: MESURES D'AUTOPROTECCIÓ DAVANT ELS INCENDIS FORESTALS

03-April-2022

Dia: 12/04/2022
Hora: 10 h-12 h
Lloc: entrada urbanització Costa de Canyamel
Cal confirmar assistència a l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Capdepera: Telèfon 971563422 o al correu electrònic mediambient@ajcapdepera.net.

Estan convidats a assistir-hi tots els propietaris d'habitatges de la urbanització, gestors d'habitatges i altres persones encarregades del manteniment d'habitatges o jardins i en general totes les persones interessades en la prevenció d'incendis forestals.

La prevenció d'incendis forestals ens pertoca a tots en la mesura de les nostres responsabilitats i competències. Els propietaris d'habitatges en zona forestal, d'interfície urbanoforestal, estan obligats per llei (art. 77 de la Llei 3/2019, de 31 de gener, agrària de les Illes Balears) i per la seva pròpia seguretat a realitzar una sèrie d'actuacions preventives, tant a nivell particular com si formen part d'una zona urbanitzada.

Atès que Costa de Canyamel és una zona catalogada d'alt risc d'incendi forestal i per tal de donar a conèixer sobre el terreny i de forma pràctica quines són les actuacions preventives que s'han d'aplicar, l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Capdepera, en col·laboració amb el Servei de Gestió Forestal i Protecció del Sòl de la Conselleria de Medi Ambient i Territori i amb el suport de la Direcció General d'Emergències, organitzarà un TALLER PRÀCTIC a la urbanització Costa de Canyamel el dia 12 d'abril de 2022.

Per obtenir més informació podeu contactar amb Servei de gestió forestal i protecció del sòl de la Conselleria de Medi Ambient i Territori:
Telèfon 971176677
Correu electrònic: forestal.caib@gmail.com
http://xarxaforestal.caib.es