L'Ajuntament de Capdepera assumirà el cost dels serveis municipals per a persones en situació de dependència

28-April-2021

L'Ajuntament de Capdepera assumirà des d'aquest mes d'abril i fins al proper mes de desembre el cost dels serveis socials municipals adreçats a persones en situació de dependència i/o vulnerabilitat.

En concret, l'Ajuntament es farà càrrec del cost del servei del centre de dia (tant les places municipals com les places per a persones en situació de dependència), el servei de teleassistència i els serveis d'ajuda a domicili i de menjar a domicili. D'aquesta manera, les persones usuàries d'aquests serveis no hauran d'abonar una part del cost com feien fins ara.

El Consistori ha decidit posar en marxa aquesta nova mesura amb l'objectiu de donar suport als col·lectius més vulnerables del municipi que davant la crisi sociosanitària provocada per la COVID-19 han vist afectada la seva situació.

En aquest sentit el regidor de serveis socials Javier García explica que "des de l'Ajuntament estam al costat les persones més vulnerables i volem posar en marxa iniciatives com aquesta, que ens ajuden a pal·liar els efectes de la crisi en alguns dels col·lectius més afectats, com és el cas de les persones en situació de dependència".