Els nins i nines de S’Alzinar exposen les seves creacions a partir de Gustavo

07-November-2019

El Centre Melis Cursach acull aquesta setmana l’exposició A partir de Gustavo, un recull de dibuixos que l’alumnat del CEIP S’Alzinar ha fet a partir d’un element d’un personatge del pintor Gustavo.

Aquesta iniciativa va sorgir després de la visita dels nins i nines a l’exposició que Gustavo ha tengut durant l’estiu al Centre Cap Vermell. Un cop feta la visita, els alumnes varen estudiar a l’artista i la seva obra i després, ell mateix els va visitar a l’escola. En aquesta jornada escolar, varen aprofitar per fer-li preguntes, dibuixar i aprendre amb ell.

Una de les activitats que varen realitzar va ser aquesta: a partir d’un element d’un personatge de Gustavo, cada alumne havia de crear un nou dibuix. Davant tanta creativitat, des del departament de Cultura de l’Ajuntament de Capdepera i del CEIP S’Alzinar, varen decidir exposar aquests dibuixos pel gaudi de tots els veïnats.

A la inauguració d’ahir hi va estar presentar el regidor del Centre Melis i d’Educació, Agustí Nebot, així com el pintor Gustavo, i la directora del CEIP S’Alzinar, Mª Antònia Santandreu; a més dels artistes i els seus familiars.