Jaume Fuster i Toni Amengual inauguren el primer ‘Fent Art’ del Centre Melis Cursach

09-October-2019

Jaume Fuster i Toni Amengual són la parella d’artistes que han inaugurat el primer Fent Art del Centre Melis Cursach.

Durant el mes d’octubre a la sala d’exposicions es pot veure una mescla d’obres dels dos pintors però a la vegada el material que usen per crear, la música que els inspira, un recull d’objectes del seu procés creatiu. I aquesta, principalment, és la finalitat de Fent Art.

Des del Centre Melis sempre han estat interessats en el procés creatiu i Fent Art vol mostrar, més enllà de l’obra final, com creen els artistes. Durant aquestes setmanes, tant Jaume com Toni seran al Centre Melis pintant i compartint espai i experiències per crear.

Jaume Fuster és gabellí i artista polifacètic. Ja ha exposat al Centre Melis i la seva pintura a l’oli té molts d’elements marins i de Capdepera. Toni Amengual és de Son Servera i és la primera vegada que exposa al centre. La seva mostra vol fer èmfasi en les conseqüències del comportament humà a la mar.

Divendres horabaixa es va inaugurar amb la presència d’amics i familiars així com el batle de Capdepera, Rafel Fernández, i el regidor del Centre Melis, Agustí Nebot.

L’exposició romandrà oberta fins el 20 d’octubre de 19h a 21h, els dilluns tancat.