Una paella i una gimcana són les novetats de la IV Fira de l’esport Capdepera Activa

30-March-2019

La IV Fira de l’esport Capdepera Activa ha acollit aquest matí a desenes de nins i nines que han volgut conèixer i provar les diferents modalitats esportives que es poden practicarFira al municipi. 

Durant tot el dia d’avui, al complex esportiu Es Figueral, s’han donat cita els Clubs esportius de Capdepera cadascun dels quals ha muntat una parada informativa i una activitat per tastar què és això de practicar, per exemple, bàsquet. Però no només bàsquet o futbol, com a esports amb major nombre d’inscrits, sinó també judo, triatló, natació, ball, volei, atletisme, esports d’aventura, vela, tennis, salvament aquàtic...entre d’altres. 

Durant el matí també s’han dut a terme una diada de bàsquet i una de futbol, classes dirigides per a adults i infants, jocs a la piscina, circuit vial, i tallers per a nins i nines. També hi col·laboren la Residència Domus Vi de Font de sa Cala, les farmàcies de Capdepera i Cala Rajada i el Centre de Salut, i per acabar el dia, està previst un captiu amb globus des del camp de futbol. 

La Fira d’avui ha incorporat dues novetats, per una banda, al mig dia s’ha preparat una paella per a 600 persones cuinada per Riceman Associació El Carme, i després de dinar, la primera gimcana Capdepera Activa en la qual les proves estaran relacionades amb els esports que participen a la fira. 

Una paella i una gimcana són les novetats de la IV Fira de l’esport Capdepera ActivaPer inaugurar la fira hi han assistit el batle de Capdepera, Rafel Fernández, la directora general de Sanitat i Participació, María José Ramos, el regidor d’Esports, Pere Terrassa, i la resta de regidors de l’equip de govern. 

La Fira de l’esport és una iniciativa de la regidoria d’Esports dins el projecte Capdepera Activa, un projecte que vol inculcar hàbits de vida saludable a tots els col·lectius i que aposta per un esport social dins el municipi. La fira forma part del Mes de l’esport gabellí, tres setmanes intenses en les quals s’organitzen diferents activitats esportives, com diades, jornades formatives, classes dirigides gratuïtes... Enguany es poden destacar dues de les jornades formatives en les quals els ponents són Patricia Ramírez, psicòloga esportiva, i Josef Ajran, triatleta i ultrafondista. 

A més, avui s’ha inaugurat la pista d’atletisme en la qual ahir es varen acabar les obres de reforma i millora amb un pressupost de 312.693,28€. La pista s’ha pavimentat de nou i era una demanda ciutadana perquè a Capdepera hi ha tres clubs esportius que entrenen a la pista a més d’altres aficionats a l’atletisme i el running.